Outdoor Sport Promotion Maassluis biedt praktisch iedereen de kans om lekker sportief te bewegen!!

Zeker in de herfst en winterperiode is het uiterst belangrijk om wekelijks even in de buitenlucht je conditie op peil te houden!

Elke zondag vanaf 14 oktober tot maart 2019 is er weer een extra mogelijkheid deel te nemen aan de “winterfit trainingen” op de zondag. Tijdens deze Winterfit trainingen kan je deelnemen aan NordicWalking,

Ski-gymnastiek en bij voldoende belangstelling aan Kickbiken (steppen). We starten dan om 10 uur vanaf de locatie van CKC Maassluis in het Wipperspark voor een training van ongeveer 1 uur. De kosten voor deelname aan deze extra zondagmorgen training is slechts 2 euro incl. koffie na afloop.

De trainingen bij Outdoor Sport Promotion Maassluis bieden voor praktisch iedereen de mogelijkheid om het hele jaar door samen buiten te sporten!Hierbij wordt de NordicWalking begeleid door gecertificeerde Leki trainers voor de juiste techniek en goede opbouw van de conditie. Wij bieden iedere nieuwkomer de mogelijkheid om 1 tot 2 trainingslopen vrijblijvend deel te nemen en bij onbekendheid met NordicWalking een goede begeleiding.

Om deel te nemen aan onze sportactiviteiten vragen wij u donateur te worden van onze Stichting voor een minimum bijdrage van 20 euro per jaar!

Wekelijkse trainingen:

  • Dinsdagmorgen – NordicWalking – start 10.00 uur vanaf de Koningshof

 

  • Dinsdagavond – Trimloop en Nordic – start 19.45 uur vanaf clubhuis van de Green Eagles aan de Hydnlaan in Maassluis.

 

  • Woensdagmorgen – NordicWalking – start 09.30 uur vanaf                 “De Kickert” in Den Hoorn (Midden Delfland)

 

Wil je meedoen en/of kennismaken met genoemde sportactiviteiten, bel dan even naar 0651215496 of mail naar sportpromotionmaassluis@gmail.comWij zorgen dan eventueel ook voor de benodigde materialen