Voor meer informatie over de Maassluise sportcarrousel

Druk op bovenstaand button voor meer!!

Outdoor Sport Promotion Maassluis start met een speciaal sportactiviteiten zomerprogramma onder de naam:

De grote Maassluise Sportcarrousel!
Het doel hiervan is om zoveel mogelijk kinderen en ouderen actief in beweging te zetten aan de hand van verschillende sportactiviteiten in de buitenlucht. Het programma is een periode van 6 weken waarbij sport en bewegingsactiviteiten aan bod komen waar sportief bewegen, samenwerking, gezelligheid en creatief denken ons uitgangspunt is.
Voor de jeugd wordt de Sportcarrousel gehouden op en rond de multifunctionele sportbaan bij de Dr. A. Schweitzerdreef naast MSV voetbal.
De deelname is vanaf 8 jaar. Wil je hieraan meedoen stuur dan een mail met je naam en leeftijd naar onderstaand mailadres.
Voor de ouderen is er de sportactiviteit Nordic Walking waarbij door een juiste techniek wel 80 tot 90% van je spieren in beweging komen. Dit is ook over een periode van 6 weken en start op dinsdag 20 juli. Verzamelen en vertrek vanaf de Koningshof in Maassluis.
De grote Maassluise Sportcarrousel start op woensdag 21 juli en loopt door tot en met woensdag 25 augustus. Dus 6 woensdagen waarbij er elke keer een ander programma is.

Voor deelname aan genoemde activiteiten mail naar: sportpromotionmaassluis@gmail.com

De Nordic Walking trainingslopen starten om 10 uur vanaf de Koningshof in Maassluis.

Deelname aan de zomersport activiteiten voor de jeugd is vanaf 8 jaar

Woensdagen voor de jeugd van 16:00 tot 17:00