Evenementen

Lickebaert Survival Maassluis 2015

 

Na het succes in 2014 en de vele enthousiaste reacties van de deelnemers is er ook dit jaar een survival van Maassluis en wel op zaterdag 13 juni ! De organisatie is in handen van de Stichting Outdoor Sport Promotion die in samenwerking met de Stichting Lickebaert en de samensteller van het parcours Kees Edens weer zorgen voor een mooi en spannend parcours met een lengte van in totaal 8 km.    

 

Mede om de sportieve mogelijkheden van dit mooie gebied van Maassluis en Midden-Delfland is er deze keer gekozen om daar een mooi en pittige survival uit te zetten. Alle deelnemers kunnen rekenen op een zo mogelijk nog spectaculairder parcours met hindernissen over en op het water en de bossen in dit gebied.    

De start en finish is op het veld van de ijsbaan Maassluis bij de wielerbaan beneden a/d/ dijk naar Vlaardingen met voldoende parkeergelegenheid.    

De kantine van de Stichting Lickebaert is beschikbaar voor de nodige douche –en kleedgelegenheid of een opkikkertje na afloop.

De eerste groep start om 10.00 uur en daarna om de 4 minuten de volgende.

 

Ook nu is er door de organisatie gekozen voor deelname als team of groep van  5 personen waarbij vooral het effect van teambuilding een belangrijk aspect is.        

Deze kan je samenstellen uit leden van sportverenigingen, bedrijven, buurtverenigingen, familie, vrienden, kennissen, enz. enz.

Individueel inschrijven en deelnemen is ook mogelijk en wordt er in groepjes van ongeveer 5 personen tegelijk gestart.

 

Gezien de aard van de hindernissen en het parcours is de individuele deelname vanaf 14 jaar.  Het is mogelijk om vanaf 12 jaar deel te nemen, maar alleen onder begeleiding van personen vanaf 18 jaar.     

  • Durf jij deze uitdaging aan en heb je conditie genoeg
  • Ben je bereid om samen te gaan voor een goed resultaat
  • Wil je het gebruiken als extra teambuilding                                                                    
  • Kosten voor deelname is € 10,- per persoon. De maximale deelname is gehouden op 40 teams (200 deelnemers).Meer informatie en inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij:

 

  • Hartenlust in Palet en Sigarenmagazijn Primera Zuidvliet in Maassluis. Je kunt ook even een mail sturen naar: sportpromotionmaassluis@gmail.com en wij sturen je een inschrijfformulier toe.  

         Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 23 mei.

  • Meld je dan aan en bereid je voor op een geweldige sporthappening waarin veel verrassende opdrachten en hindernissen zijn verwerkt.